KAYSERİ / TALAS - Derviş Güneş Ortaokulu

Ara

Özel Eğitim Öğretmenimiz Sayın Turan ÇAMDAL'ın babası vefat etmiştir.Cenazesi yarın öğle namazına müteakip, Bünyan Samağır köyünden kaldırılacaktır.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Kas

Meslek liseli öğrenciler ailelerle buluşuyor projesi kapsamında  Kayseri lisesi ve müzesi gezisine öğrencilerimizle katıldık.Meslek liseli öğrenciler ailelerle buluşuyor sinema etkinliği kapsamında öğrencilerimiz ve velilerimizle bir araya geldik.Emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz  öğrencileri güneş tutulmasını canlı gözlemlediler.Emeği geçen Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Sayın Ümit CAN'a teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda hafta sonu gitar kursumuz açıldı.Kursumuz Cumartesi günleri tüm öğrencilerimizin katılımına açık olacak.Emekleri için Müzik Öğretmenimiz Sayın Çiğdem BOZDOĞAN'a teşekkür ederiz.

Ekm

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, British Council Türkiye ve Sabancı Vakfı işbirliğinde yürütülen Birlikte İngilizce projesi kapsamında 3-4 Ekim tarihinde Okulumuz Mesleki Gelişim Topluluğu toplantılarında Talas ilçemizde görev yapan İngilizce öğretmenlerimize ev sahipliği yaptık.

Eyl

5.sınıf öğrencilerimiz teknolojinin verdiği tüm imkanlar kullanılarak labaratuvar ortamında çok daha fazla ingilizce dersi görmelerine rağmen , yapılan etkinliklerle İnglizce öğrenmenin keyfini çıkarıyorlar.

Eyl

Okulumuz 5.sınıflarında bu eğitim öğretim yılında yabancı dil ağırlıklı program uygulanacaktır. Hazırlıklarımızı her bakımdan tamamladık.Ögrencilerimize ve okulumuza hayırlı olsun.