KAYSERİ / TALAS - Derviş Güneş Ortaokulu

Derviş Güneş Ortaokulu

HAN MAHALLESİ ERHAN CADDESİ NO141 TALAS / KAYSERİ
Vizyon
Çağdaş yönetim anlayışı ile eğitimde kalite standartlarını yakalayarak, yüreği vatan ve millet sevgisi ile çarpan, başarılı ve mutlu mezunlar yetiştiren kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için, Türk Millî Eğitiminin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, sorumluluk yüklenebilen ve yerine getiren, sosyal, kültürel, bilimsel, sportif ve sanatsal yönleri gelişmiş, birey olma bilincini ve toplumsal kültür değerlerini kazanmış, yaşadığı çevreye duyarlı, yüksek karakterli ve nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz Talasın en köklü okulu olup, tarihi başarılarla doludur. Yakın zamanda ise okulumuz 2010-2011 eğitim öğretim yılında Talasın en kaliteli okulu, Kayserinin en kaliteli 3. okulu seçilmiştir. aynı dönemde okulumuz SBS tam puan alarak 1. olan bir öğrencisini de gururla mezun etmiştir. 2011-2012 eğitim öğretim yılında ise talasın en kaliteli okulu, kayserinin en kaliteli 2. okulu seçilmiştir. Doğanın korunması ve yeşilin çoğaltılması için çalışmalar sergileyen okulumuzun hedefleri çok daha yükseklere çıkmaktır
GİRİŞ; 08:40 ÇIKIŞ; 15:05
BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE HER YERE ULAŞIM MÜMKÜNÜDR
TALAS İLÇESİNİN YEŞİLLİKLER İÇERİSİNDE EN GÜZİDE NOKTASINDA BULUNMAKTADIR
İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİNE 8 KM DİR.
Diğer Hususlar
2019-2020 EÖY itibariyle okulumuz bünyesinde bir adet özel eğitim sınıfı açılmıştır.